Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16272
Title: Рухливі ігри як засіб розвитку фізичних якостей, фізичного та психічного відновлення в структурі макроциклу підготовки фігуристів
Authors: Куртова, О. В.
Осипенко, А. О.
Keywords: фігурне катання
рухливі ігри
розвиток фізичних якостей
спортивне вдосконалення
тренери з фігурного катання
підготовка фігуристів
Issue Date: 2022
Publisher: видавець Букаєв Вадим Вікторович
Citation: Куртова О. В. Рухливі ігри як засіб розвитку фізичних якостей, фізичного та психічного відновлення в структурі макроциклу підготовки фігуристів / О. В. Куртова, А. О. Осипенко // Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини : матеріали VІ інтернет-конференції (м. Одеса, 17-18 листопада 2022 р.). – Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2022. – С. 110-113.
Abstract: У роботі були розглянуті питання застосування рухливих ігор у тренувальному макроциклі фігуристів та їх вплив на фізичні якості та психічний стан. Сучасне фігурне катання у останні 15 років зазнало значних змін через ускладнення контенту та наявності чималої конкуренції. Діти віком від 2-3 років тренуються майже кожен день, а після зарахування до навчально-тренувальних груп та груп спортивного вдосконалення, спортсмени кожного дня займаються по 5 – 6 годин, не враховуючи додаткові індивідуальні заняття.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16272
Appears in Collections:Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kurtova 2022.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.