Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15778
Title: Методичні вказівки до лекцій із навчальної дисципліни «Перекладознавчі аспекти дискурсології» для здобувачів вищої освіти першого року навчання другого (магістерського) рівня факультету іноземних мов денної та заочної форми навчання зі спеціальності 035 Філологія (переклад з англійської, китайської українською)
Authors: Дерік, Ілона Морисівна
Дерик, Илона Морисивна
Derik, Ilona Morisivna
Keywords: дискурсологія
методичні рекомендації
переклад з англійської мови
переклад з китайської мови
переклад українською
Issue Date: 2018
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні вказівки до лекцій із навчальної дисципліни «Перекладознавчі аспекти дискурсології» для здобувачів вищої освіти першого року навчання другого (магістерського) рівня факультету іноземних мов денної та заочної форми навчання зі спеціальністі 035 Філологія (переклад з англійської, китайської українською)/ Дерік І.М. Одеса: ПНПУ К.Д. Ушинського, 2018. 52 с.
Abstract: У методичних вказівках представлено навчальний матеріал, який відображає зміст лекційного курсу з навчальної дисципліни «Перекладознавчі аспекти дискурсології» і може бути використаний для самостійної підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності 035 Філологія (переклад з англійської, китайської українською). Рекомендується для здобувачів денної та заочної форм першого року навчання другого (магістерського) рівня факультету іноземних мов.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15778
Appears in Collections:Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PAD.pdf426.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.