Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15053
Title: Податкові канікули: можливості та переваги в умовах сучасної економічної ситуації в Україні
Authors: Швец, К. С.
Keywords: податкові канікули
економічна ситуація в Україні
економічна криза
коронавірусна хвороба
кризова ситуація
Issue Date: 2020
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Швец К. С. Податкові канікули: можливості та переваги в умовах сучасної економічної ситуації в Україні / К. С. Швец // Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри : матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Одеса, 3 червня 2020 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2020. – С. 61-63.
Abstract: Податкові канікули є одним з видів податкових пільг, які є інструментів впливу державної влади та уряду на національну економіку з метою стимулювання розвитку певної галузі, або полегшення виходу з кризових ситуацій для підприємців певної галузі, або окремої групи платників, наприклад, малого бізнесу. У 2020 році виникла нова потреба у наданні податкових пільг українському бізнесу та громадянам, що спричинило ухвалення Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби".
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15053
Appears in Collections:Сучасні виклики соціально-політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри (2020)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shvets 2020.pdf857.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.