Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13858
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТуриця, О. О.-
dc.date.accessioned2022-02-24T10:37:49Z-
dc.date.available2022-02-24T10:37:49Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТуриця О. О. Інтегрований підхід до вивчення хімічних дисциплін майбутніми технологами харчових виробництв / О. О. Туриця // Наука і освіта. – 2010. – №7. – С. 251-255.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13858-
dc.description.abstractЗ’ясовано сутність понять "інтеграція", "інтегрований підхід". Запропоновано етапи впровадження інтегрованого підходу в навчально-виховний процес ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації. Проаналізовано дослідно-експеримен-тальну роботу з упровадження інтегрованого підходу до вивчення теми "Вуглеводи" в курсі органічної хімії. The article specifies the essence of the concepts "integration", "integrated approach"; suggests stages of introducing the integrated approach in educational process of higher school of the 1-2 nd accreditation levels. The author analyzes experimental research work on introducing the integrated approach to studying the theme "Carbohydrates" in course of Organic Chemistry.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"uk
dc.subjectінтеграціяuk
dc.subjectінтегрований підхідuk
dc.subjectхімічні дисципліниuk
dc.subjectтехнологи харчових виробництвuk
dc.subjectintegrationuk
dc.subjectthe integrated approachuk
dc.subjectChemicalsubjectsuk
dc.subjectfood industry technologistsuk
dc.titleІнтегрований підхід до вивчення хімічних дисциплін майбутніми технологами харчових виробництвuk
dc.title.alternativeUsing the integrated approachto studying chemical subjects byfuture technologists of food industryuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
O.O. Turytsya.pdf102.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.