Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13783
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорж, Наталія Леонідівна-
dc.date.accessioned2022-02-16T10:03:30Z-
dc.date.available2022-02-16T10:03:30Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКорж Н. Л. Аналіз динаміки показників фізичної підготовленості студентів першого курсу технічних спеціальностей / Н. Л. Корж // Наука і освіта : наук.-практ. журнал. – 2012. – № 4. – С. 92-95.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13783-
dc.description.abstractСучасні умови життя висувають високі вимоги до фізичного розвитку, працездатності, функціонального стану студентської молоді та майбутніх інженерів. У статті відображено аналіз показників рівня фізичної підготовленості студентів 1 курсу технічних спеціальностей. У представленій статті відзначено, що впровадження розробленої методики з "Оздоровчої гімнастики" та застосування оздоровчого бігу до програми "Фізичне виховання" має позитивний вплив на розвиток рухових та фізичних якостей та підвищення інтересу до самостійних занять фізичною культурою та спортом. Дослідження проводилося на базі Запорізького національного технічного університету (ЗНТУ) В експерименті для визначення фізичної підготовленості приймали участь 260 студентів (82 дів., 178 юн.), які відвідували заняття з загальною фізичної культури.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectфізична підготовленістьuk
dc.subjectтестуванняuk
dc.subjectстудентиuk
dc.subjectконтрольна групаuk
dc.subjectекспериментальна групаuk
dc.subjectспортивно-оздоровча спрямованістьuk
dc.titleАналіз динаміки показників фізичної підготовленості студентів першого курсу технічних спеціальностейuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:2012

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Korzh.pdf569.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.